T 045 851 00 65

Beauty by Joyce - Uw specialist in huidverbetering, acné en defenitief ontharen!

Heeft u last van rimpeltjes, een grauwe vermoeide huid, acne, rokerslijntjes, pigmentvlekken, grove poriën, littekens, kraaienpootjes, couperose. rosacea of wilt u niet meer elke dag uw lichaam scheren?

Begin elke ochtend stralend aan een nieuwe dag...

Wilt u in de ochtend starten met een mooie stralende huid? Naast Acne behandelingen zijn wij gespecialiseerd in het verbeteren van de huid en zorgen wij met IPL ontharen dat u geen last meer heeft van scheeriritaties of ingegroeie haartjes!

Wist u dat?

Joyce al vanaf haar pubertijd last heeft van Acne, en dat dé reden is dat Schoonheidssalon "Beauty by Joyce", erkend en geregistreerd zorgverlener is voor Acné behandelingen? Waardoor alle acne behandelingen voor een vergoeding in aanmerking kunnen komen bij uw aanvullende zorgverzekering! Voor meer info neem contact met ons op en houd uw verzekering polis bij de hand.

 

 

 

Heeft u een huidprobleem? Beauty by joyce gaat de uitdaging samen met u aan!

Joyce heeft naast haar opleiding allround schoonheidsspecialiste en de opleiding tot acne zorgverlener ook de basisopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy met een diploma afgerond, hierdoor heeft Joyce een diepe en brede kennis van de probleemhuid, deze kennis gecombineerd met een breed scala aan behandelingen van Babor zorgt ervoor dat zij in staat is elk huidprobleem aan te kunnen aanpakken, hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat iedereen met een probleemhuid geholpen kan worden, wij dagen u daarom uit; heeft u een huidprobleem? dan is de eerste kennismakings behandeling geheel gratis, na deze kennismaking kunt u zelf oordelen over onze kennis en behandelingen.

Intresse gewekt?

Maak dan zeker een afspraak met Schoonheidssalon Beauty by Joyce in Kerkrade. Wij zorgen voor een behandeling op maat. Persoonlijke aandacht en behandelingen die passen bij uw huid – dat is waar we naar streven. Bent u benieuwd naar onze behandelingen? Of wilt u graag weten wie Beauty by Joyce eigenlijk is? Lees dan zeker even verder.

website by gosidesign gosidesign