06 - 508 05 876

Beauty by Joyce - Dé praktijk voor huidverbetering, acne en IPL ontharen

Erkend acne zorgverlener
Beauty by Joyce is erkend en geregistreerd zorgverlener voor acne behandelingen. Hierdoor kunnen alle acne behandelingen voor een vergoeding bij uw zorgverzekering in aanmerking komen. Of dit ook voor u het geval is, is terug te vinden in uw polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Houd uw polis dan bij de hand.

Huidproblemen
Naast acne behandelingen zijn wij gespecialiseerd in het verbeteren van de huid en Anti-aging. Door de basis opleiding dermatologie bij U consultancy zijn wij in staat huidproblemen te signaleren, te herkennen en eventueel te behandelen. 

Daarnaast hebben wij verschillende apparatuur en de zeer diverse behandelingen van Babor in ons aanbod waardoor wij vaak op korte termijn een zichtbaar resultaat behalen en elke huid weer kunnen laten stralen!

Ook zorgen wij met IPL ontharen dat u geen last meer heeft van ongewenste haargroei, scheerirritaties of ingegroeide haartjes. 

Benieuwd naar wat wij voor uw huid kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak voor een kennismaking behandeling en kom lekker genieten op onze heerlijk, verwarmde bank in een gezellige setting! Uw huid zal niet alleen opknappen maar zelf bent u heerlijk ontspannen na een behandeling in onze prakrijk in Eygelshoven!

 

website by gosidesign gosidesign