06 - 508 05 876

Acne - Zeg dag tegen je Acné!

Effectieve acnebehandelingen door een acnezorgverlener!

Al veel geprobeerd om van je Acné af te komen? Stop met zoeken! Doordat Beauty by Joyce in het bezit is van een geregistreerde specialisatie betreffende acne, uitgegeven door de ANBOS, worden alle acne behandelingen vergoed door de meeste zorgverzekeraars! Zowel voor de jeugd als de volwassen man of vrouw!

Waarom een acnebehandeling bij Beauty by Joyce?

Specialisatie acne bij Beauty by Joyce

Joyce heeft zelf al vanaf haar pubertijd te kampen met acne. Ze heeft zelfs tot op de dag van vandaag nog steeds last van deze vervelende aandoening. Leeftijd speelt dus geen enkele rol bij acne.

Joyce weet hierdoor als geen ander hoe vervelend acne kan zijn. Om deze aandoening beter te leren begrijpen heeft Joyce zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in acne door verschillende trainingen, opleidingen en diverse seminars (gerelateerd aan acne) te volgen en bij te wonen.

Wat kan Beauty by Joyce voor mijn acnehuid betekenen?

De acneprobleemhuid omvat meerdere soorten. Daarom heeft elk persoon een eigen aanpak nodig. Kant-en-klare oplossingen kunnen in een enkel geval wel degelijk helpen, maar wij kiezen voor een op maat gemaakt en persoonlijk behandelplan. Om deze behandeling op maat te kunnen aanbieden is het noodzaak om een intake af te nemen. Dit kan kosteloos in de praktijk op het acnespreekuur bij Beauty by Joyce te Kerkrade.

Hoeveel acnebehandelingen heb ik nodig?

Acne is een aandoening die meerdere oorzaken kent. Helaas is het niet binnen 2 behandelingen opgelost. Vaak doe je er maanden over om enigszins de controle terug te krijgen. Als de acne onder controle is, dan is het zaak de huid te blijven onderhouden of te verdunnen middels peelingen en behandelingen. Ook acnelittekens vragen om meer behandelingen, meer tijd en verschillende behandeltechnieken.

Juist door onze eigen ervaringen hebben wij in de loop der jaren een eigen aanpak ontwikkeld op het gebied van acne. Hieruit is het unieke acnetraject bij Beauty by Joyce ontstaan.

Acnespreekuur

Acne is een hardnekkig probleem dat niet in één behandeling verholpen kan worden. De oorzaak kent vaak verschillende bronnen. Wij leggen u graag alle ins en outs uit in een acnespreekuur. Dit acnespreekuur is gratis en vrijblijvend. Nadat wij een en ander in kaart hebben gebracht en uw huid d.m.v. een professionele huidanalyse hebben gezien, kunnen wij een degelijk advies uitbrengen met een daaraan gekoppeld traject.

Uniek acnetraject

  • uitgebreid intakegesprek
  • uitleg over acne en tips voor thuis
  • met vaste regelmaat naar de praktijk
  • voedingsadvies gerelateerd aan acne
  • aangepaste cosmeticaproducten die alleen voor uw huid geschikt zijn
  • vast maandbedrag bij een abonnement

In dit traject vragen wij uw medewerking. Denk hierbij aan het weglaten van diverse producten uit uw voeding, gebruik van andere cosmetica en het zelf bijhouden en reinigen van uw huid met producten uit ons eigen assortiment waarvan wij de werking kennen. Tijdens dit traject komt u met vaste regelmaat voor een acnebehandeling in de praktijk. Hoe vaak en met welke regelmaat verschilt van acnehuid tot acnehuid. Dit zal op het acnespreekuur in de praktijk in Kerkrade worden uitgelegd.

Verloop acnetraject

Na dit intak gesprek overleggen wij met u of uw zoon/dochter welke aanpak wij geschikt vinden. Kunt u zich hierin vinden, dan gaan wij samen met u een acnetraject aan.

Ik wil van mijn (oude) acnelittekens af. Kan dat?

JA , ook uw oude acne (acnelittekens) kunnen wij behandelen!

Hebt u vroeger last gehad van lichte of zware acne?

Ook dan hebben wij meerdere mogelijkheden om deze littekens te behandelen. Bijvoorbeeld diverse soorten fruitzuurpeeling, chemische peeling en een microdermabrasiekuur. Voor meer informatie bent u welkom op het acnespreekuur.

Voor meer informatie is een intakegesprek betreffende acne bij Beauty by Joyce altijd vrijblijvend en uiteraard kosteloos. Wilt u meer informatie over de acnebehandelingen of over het gratis en vrijblijvend intakegesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

website by gosidesign gosidesign