06 - 508 05 876

Anti-aging - In 8 weken een frisse en stralende huid met onze Anti-age behandelingen!

Heeft u last van:

 • Acne
 • Rimpeltjes
 • Acnelittekens
 • Pigmentvlekken
 • Couperose
 • Littekens
 • Huidverslapping
 • Grauwe huid
 • Grove poriën
 • Wallen
 • Vermoeide huid

“Ik geef zo veel geld uit aan cosmetica, maar het helpt allemaal niet. Wat moet ik doen?”

Kom voor een vrijblijvend gesprek naar Beauty by Joyce. Joyce Hulshof heeft zich de afgelopen jaren geprofileerd tot anti age-huidcoach. Door het volgen van vele opleidingen, trainingen en seminars bij o.a. Babor Cosmetics is zij in staat het beste in uw huid naar boven te halen. In haar praktijk beschikt zij over de juiste apparatuur om uw huid weer in een topconditie te krijgen, alsook te behouden.

Wat kan Beauty by Joyce voor mij betekenen?

Wij starten altijd met een uitgebreid intakegesprek. Hierin kunt u uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. Aan de hand van onze ervaring zullen wij u een aantal gerichte vragen stellen dat betrekking heeft op uw leefsituatie. U zal onder meer de vraag gesteld krijgen wat u graag wil veranderen aan uw huid en uw huidconditie. Daarna volgt een professionele huidanalyse waarin wij met behulp van licht uw huid goed gaan bekijken. Tijdens deze analyse vertellen wij wat we wel of niet kunnen verbeteren. We sluiten deze analyse af met een voedende crème aangepast op uw huidbeeld, waarna we met een kop koffie de verschillende mogelijkheden zullen gaan bespreken. Kuren van 6 tot 12 opeenvolgende behandelingen zijn geen uitzondering. Voorbeelden van kuren zijn: peelingen, fruitzuren, microdermabrasie, microneedling of een ultrasoundbehandeling.

Eerlijkheid duurt het langst, wordt wel eens gezegd. Joyce zal u altijd eerlijk vertellen welk beeld reëel is en wat we met uw huid kunnen bereiken. Op deze manier kunnen de verwachtingen nooit te groot zijn bij het aangaan van een abonnement, een kuur, een behandeling en het gebruik van de producten thuis.

Hoe verloopt een behandeling, abonnement of kuur bij Beauty by Joyce?

Afhankelijk van het intakegesprek worden de behandelingen direct met u ingepland. Op de eerste behandeldag wordt u tijdens uw behandeling meegenomen op een reis van huidverbetering. Stap voor stap leggen wij uit wat we doen en waarom we bepaald producten of werkstoffen gebruiken. Zo staat u nooit na de behandeling buiten met het gevoel dat u niet weet waarom er verschillende producten op uw huid zijn aangebracht.

Wat is een kuur? Een kuur betekent één of twee behandelmomenten in de week. Vaak kan er een tussentijd van één of twee weken in de kuur zitten. Dat gebeurt bewust. Het doel is om de huid zo goed mogelijk te verbeteren.

Een abonnement: Wilt u het hele jaar onbezorgd genieten van huidverbetering en ook nog profiteren van veel voordeel? Neem dan een abonnement. Voor meer informatie kunt u de pagina Abonnementen raadplegen.

Wat doet Beauty by Joyce niet?

Het leven is druk. Gezin. Werk. Familiebezoekjes, En bijvoorbeeld het sporten van de kinderen. Onze agenda staat bomvol. En toch doen we ons uiterste best nog meer activiteiten in te plannen.

Wilt u de drukte even ontvluchten? En bent u slechts op zoek naar een praktijk om 1x in de 8 weken een ontspannende behandeling te ervaren met als hoofddoel massage? dan moet u helaas niet bij Beauty by Joyce zijn. Ook als u niet van plan bent om thuis de producten van Babor te gebruiken, bent u bij ons niet aan het juiste adres.

Dat neemt echter niet weg dat een bezoek aan Beauty by Joyce te allen tijde ontspanend zal zijn. Een heerlijke kop koffie, een Latte Macchiato of een glaasje wijn, een ontspannende voetmassage, een verwarmde stoel en een rustig muziekje die zorgen voor een sfeer waarin u zich direct volkomen op uw gemak zult voelen. Voor slechts een massage en pure ontspanning moet u dus echter op zoek naar een andere aanbieder.

Onze ervaring leert dat huidverbetering uitsluitend bereikt kan worden door een dagelijks gebruik van de juiste werkstoffen, die zorgvuldig op maat zijn afgestemd op uw huid en zo nodig bijgesteld worden. Met uitsluitend 6 behandelingen in het jaar wil dat helaas niet lukken.

Mijn doel is uit uw huid het beste naar boven te halen en u een realistisch beeld te scheppen van de mogelijkheden.

Werken anti age-behandelingen en producten?

JA! Er is natuurlijk een verschil tussen de verschillende cosmetica bij veel producten. U kunt dit zelf zien door de achterkant van een bepaald product te lezen. Hier staan de werkstoffen in volgorde van inhoud op het etiket. Het eerste product bevat het meeste van de inhoud en het laatste product op deze lijst bevat het minste. Bij de goedkope merken zult u zelf zien dat de werkzame stoffen altijd als een van de laatste op het etiket vermeld staan.

website by gosidesign gosidesign