06 - 508 05 876

IPL duurzaam ontharen - Nooit meer scheren dankzij onze IPL behandelingen!

Hygiënisch schoon – nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren met onze ontharingsmethode.

In onze praktijk in Eygelshoven, gemeente Kerkrade bieden wij uitsluitend kwaliteit. Om deze kwaliteit op het gebied van ontharen te kunnen garanderen en waarborgen, heeft Joyce diverse opleidingen en trainingen op het gebied van IPL en ontharen gevolgd. 

Voor informatie of een consult kunt u gerust een afspraak inplannen.

Ons IPL apparaat van Care Cosmetics is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het IPL ontharen is geschikt voor vrouwen en mannen. Met de ontharingsbehandelingen kan Joyce donkere haren In 90% van de gevallen duurzaamverwijderen en zal de behandeling voor duurzaam ontharen aanslaan. Vaak zijn er meer behandelingen nodig als de ontharing als gevolg van hormonen (bijv. overgang) is ontstaan.

IPL ontharen bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie en licht. Hierdoor wordt definitief ontharen veel veiliger en effectiever.
Haar groeit in verschillende fases. Er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharingsbehandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. Het is daarom beter om i.p.v. defenitief ontharen over duurzaam ontharen te spreken. Ook is het met onze methode mogelijk om 100% pijnloos te ontharen.

Hebt u interesse?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met Joyce. Tijdens deze afspraak word er geïnformeerd over het verloop va de behandelingen en of u geen contra indicaties heeft waar rekening mee gehouden dient te worden.

U hoort dan ook meteen hoeveel ontharingsbehandelingen u nodig zult hebben. Met een ’proefflits’ kunt u ervaren hoe duurzaam ontharen met IPL aanvoelt.

 

website by gosidesign gosidesign