06 - 508 05 876

Microdermabrasie - Direct een gave en stralende huid met Microdermabrasie!

De natuur een handje helpen met microdermabrasie.

Onze huid is ons grootste orgaan en maakt veel mee. Soms ontstaan er problemen zoals rimpels, acnelittekens, ouderdomsvlekken of wordt hij dof en vaal. Met microdermabrasie kunnen we gecontroleerd de bovenste cellagen weghalen, waardoor de huid een impuls krijgt om zichzelf te herstellen. Als het ware wordt uw huid gecontroleerd gezandstraald. Wat over blijft is een gave stralende huid!

Is een microdermabrasiebehandeling geschikt voor mij?

Wilt u ook graag:

  • de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid) verbeteren;
  • de fijne lijntjes verminderen (diepe rimpels zullen vervagen);
  • (acne)littekens verminderen
  • uw vale, doffe huid opfrissen
  • uw grove poriën verfijnen
  • uw rokershuid opfrissen
  • oppervlakkige pigment-/ouderdomsvlekken verwijderen
  • ‘last striae’ na uw zwangerschap verminderen.
  • een behandeling voor uw extreem droge huid

Dan is een microdermabrasiekuur wat u zoekt!

Hoe werkt een microdermabrasiebehandeling?

Microdermabrasie werkt eenvoudig, effectief en heeft bijna geen bijwerkingen. Een microdermabrasiebehandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en weer weggezogen. Het verwijdert de dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding en tevens de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt hierdoor mooier, gladder, zachter en rimpels worden minder diep. Direct na de eerste behandeling merkt u dat de huid een stralender en gezondere teint heeft. Na een aantal microdermabrasiebehandelingen zal de conditie van de huid enorm verbeteren, mits ook de producten thuis adequaat worden gebruikt.

Is er ook een nabehandeling om mijn huid te kalmeren na de microdermabrasie?

De nabehandeling van Babor met ultrasound geeft aan de behandeling een extra demensie.

Hoe werkt ultrasound?

Ultrasound is een hoog geluid. Door dit geluid ontstaat er een trilling in de huid. Door deze trilling gaan bepaalde lagen in uw huid open waardoor de opnamecapaciteit van de huid voor werkstoffen en verzorgingspreparaten tot 3x wordt vergroot. Werkstoffen kunnen dieper in de huid doordringen. Dit verhoogt en verlengt hun werkzaamheid.

Nieuwsgierig naar wat Beauty by Joyce voor uw huid kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Waar is schoonheidssalon Beauty by Joyce te vinden?

De praktijk voor huidverbetering en acné is gelegen aan de Edixhovenstraat 11 te Eygelshoven, gemeente Kerkrade. Vanuit Landgraaf, Simpelveld, Heerlen, Bocholtz en Brunssum zijn wij daardoor heel goed bereikbaar. U kunt voor de deur gratis parkeren!

website by gosidesign gosidesign