06 - 508 05 876

Onze visie - De weg naar natuurlijke schoonheid is korter dan u denkt

“Schoonheid ligt voor het oprapen. Pakt u het op? Of laat u het liggen?”

Door de basis opleiding dermatologie voor schoonheidspecialisten bij U- consultancy te volgen heeft Joyce veel kennis van de probleemhuid en anti-aging opgedaan, de opleiding tot erkend acné zorgverlener heeft haar meer inzicht gegeven in de acnéhuid en de relatie tot voeding en de huid. Voor het behandelaanbod van IPL duurzaam ontharen heeft zij trainingen gevolgd bij Care cosmetics wat haar in staat maakt op een verantwoorde wijze te ontharen.

Beauty by Joyce biedt u daarom de volgende behandelingen aan:

Onze specialist

Alle hierboven genoemde behandelingen worden door Joyce met regelmaat uitgevoerd. Zij geeft u graag een passend en persoonlijk advies om uw huid in de juiste conditie te brengen, alsook te behouden. Beauty by Joyce gaat mee met de tijd en wil continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Dit realiseren zij door:

In het bezit te zijn van een erkend diploma!

Het beroep schoonheidspecialist is in nederland helaas een vrij beroep...! Dat betekend dat je zonder diploma een schoonheidsalon kunt openen, echter is Joyce in het bezit van het erkende vakdiploma en diversre specialisaties daarnaast zorgt zij door geregeld bijscholingen van onderandere de Anbos dat haar kennis up to date blijft!

Waarom wachten?

De specialist van Beauty by Joyce doet veel meer dan slechts het uitvoeren van behandelingen. Luisteren naar onze cliënten en goed kijken naar uw huid is onze primaire taak. Hoe is de conditie van uw huid? Wat wilt u exact bereiken met een behandeling of kuur? Wat zijn uw persoonlijke wensen? Wat heeft u al ondernomen? Welke producten gebruikt u? Welk voedingspatroon hanteerd u? En wat kunnen we daadwerkelijk voor u betekenen met onze visie,kennis en behandel en productaanbod?

Dit zijn de vragen die wij eerst beantwoord willen zien. Pas dan start de behandeling. Dus bent u op zoek naar een specialist die echt luistert naar uw wensen op het gebied van huidverbetering en anti-aging? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Beauty by Joyce. Wij hopen u snel voor een vrijblijvend gesprek te mogen verwelkomen in onze praktijk in Eygelshoven. U zult zich gegarandeerd direct thuis voelen!

 
website by gosidesign gosidesign