06 - 508 05 876

Waarom Babor -

Waarom Babor?

Schoonheidssalon en schoonheidsspelialiste Kerkrade met Babor productenBabor is een toonaangevend exclusief cosmeticamerk met 60 jaar ervaring. Babor staat niet stil, maar is constant bezig met vernieuwingen. De producten zijn dierproefvrij en bevatten uitsluitend natuurlijke en plantaardige grondstoffen die van zulke hoogwaardige kwaliteit zijn dat huidverbetering altijd plaats zal vinden.

De begeleiding naar de Babor-experts zijn intensief, omdat er meerdere malen in het jaar bijgetraind wordt. Hierdoor is Joyce en haar team altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen, nieuwe behandelingen en nieuwe producten. De vertegenwoordiger komt met vaste regelmaat naar de schoonheidssalon van Beauty by Joyce in Kerkrade. Daardoor blijft de lijn tussen de consument en de ontwikkelaar kort en praktisch.

Babor is in tegenstelling tot andere merken in het bezit van een eigen onderzoekscentrum waar elk product, behandeling, behandeltechniek en de apparatuur zelf in ontwikkeling is en blijft. Hierdoor sluit het Babor-concept perfect aan bij de doelstellingen van Beauty by Joyce, namelijk: klanten een professioneel en gevarieerd aanbod bieden van huidverbeterende behandelingen van hoge kwaliteit. In dit opzicht is Babor dus de ideale partner: het uitgebreide scala aan behandelingen en producten sluit naadloos aan bij ons concept.

website by gosidesign gosidesign